Oficialu: V. Andriuškevičius keičia komanda MLS ir rungtyniaus kartu su W. Rooney

Lietuvos rinktinės krašto gynėjas Vytautas Andriuškevičius keičia komanda MLS pirmenybėse - 27-erių metų futbolininkas buvo parduotas Rytų konferencijos autsaiderei "D. C. United" komandai.

Nuo 2010 metų legionieriaus karjerą tęsiantis V. Andriuškevičius į MLS atvyko 2016 metais. Iš pradžių lietuvis Portlando "Timbers" komandoje buvo tvirtas startinės sudėties žaidėjas, tačiau pastaruoju metu jis beveik neberungtyniavo, todėl buvo nuspręstas imtis permainų.

Oficialioje "Timbers" svetainėje skelbiama, kad lietuvis yra siunčiamas į "D. C. United" už 50 tūkst. JAV dolerių mokestį.

"Dundee United" gretose rungtyniauja buvusi Anglijos rinktinės ir "Manchester United" klubo žvaigždė Wayne'as Rooney, tačiau komandai šis MLS sezonas yra itin nesėkmingas - po 19 sužaistų rungtynių jie užima paskutinę vietą savo konferencijoje.

Vytu JAV vadinamas gynėjas iš viso MLS pirmenybėse yra sužaidęs 39 rungtynes, pelnęs vieną įvartį ir atlikęs penkis rezultatyvius perdavimus.

Pats futbolininkas savo Facebook paskyroje rašė: "Negalėjau įsivaizduoti geresnių namų. Šiame nuostabiame mieste mane priėmėte išskėstomis rankomis, mylėjote ir palaikėte. Mano laikas čia nepamirštamas.

Dabar verčiu naują gyvenimo puslapį, toli nuo gražių Oregono miškų ir šaltos pakrantės. Visgi, esu įsitikinęs, kad mes dar susitiksime."

 

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...