Oficialu: S. Nasri sukirto rankomis su "West Ham"

Bandomąjį laikotarpį sėkmingai praėjęs Samiras Nasri grįžta į Anglijos "Premier" lygą – prancūzas sukirto rankomis su "West Ham".

31-erių metų futbolininkas pastaruosius mėnesius plušo "West Ham" komandos treniruotėse. Įvertinus futbolininko fizinę būklę buvo nuspręsta pasirašyti su juo sutartį iki sezono pabaigos.

Paskutinį kartą S. Nasri žaidė "Antalyaspor" klube, tačiau su juo nutraukė sutartį 2018 metų sausį. Vėliau futbolininkas buvo suspenduotas dėl dopingo skandalo, tačiau nuo sausio prancūzas jau galės grįžti į aikštę.

"Džiaugiuosi grįždamas rungtyniauti į konkurencingiausią lygą, turint ambicingą komandą su puikiu treneriu priešakyje. Tai yra geriausias darbas pasaulyje, aš esu labai sujaudintas šia galimybe", - kalbėjo futbolininkas.

S. Nasri patirtimi yra net neabejojama – jis savo didžiąją karjeros dalį praleido rungtyniaudamas Londono "Arsenal" ir "Manchester City" komandose.

Iš viso "Premier" lygoje S. Nasri yra sužaidęs 210 rungtynių ir įmušęs 35 įvarčius.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="und" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/WelcomeNasri?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#WelcomeNasri</a> <a href="https://t.co/WIo9aOIDAG">pic.twitter.com/WIo9aOIDAG</a></p>&mdash; West Ham United (@WestHamUtd) <a href="https://twitter.com/WestHamUtd/status/1079784285844971520?ref_src=twsrc%5Etfw">December 31, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...