Oficialu: "Romą" sustiprino H. Mkhitaryanas ir N. Kaliničius © JumpStory nuotr.

Paskutiniąją žaidėjų perėjimų lango dieną itin aktyviai pasidarbavo "Roma", kurią nuomos pagrindais papildė du futbolininkai.

Iš Madrido "Atletico" iki sezono pabaigos Italijos klubas pasiskolino patyrusį puolėją Nikolą Kaliničių. Susitarime numatyta galimybė kitą vasarą už 9 mln. eurų įgyti visas teises į kroatą.

"Džiaugiuosi, nes prisijungiau prie didingo klubo. Didžiuojuosi, kad galiu būti jo dalimi. "Roma" yra istorinis klubas ir esu labai laimingas būdamas čia", - teigė N. Kaliničius.

Puolėjas praėjusį sezoną "Atletico" gretose sužaidė 24 rungtynes, per kurias pelnė 4 įvarčius.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Welcome to <a href="https://twitter.com/hashtag/ASRoma?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#ASRoma</a>, <a href="https://twitter.com/nikolakalinic?ref_src=twsrc%5Etfw">@nikolakalinic</a>! ????<br> <br>More details ➡️ <a href="https://t.co/Zm6GPwNO8r">https://t.co/Zm6GPwNO8r</a> <a href="https://t.co/GoeTxKuW4J">pic.twitter.com/GoeTxKuW4J</a></p>&mdash; AS Roma English (@ASRomaEN) <a href="https://twitter.com/ASRomaEN/status/1168568894115725312?ref_src=twsrc%5Etfw">September 2, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Į "Romą" vienam sezonui atvyksta ir Londono "Arsenal" ekipos atakuojantis saugas Henrikhas Mkhitaryanas.

Pranešama, kad Italijos klubas už nuomos sutartį "kanonieriams" sumokės 3 mln. eurų, o sutartyje nėra numatytos išpirkos galimybės.

"Man tai yra puiki galimybė priimti dar vieną iššūkį šiame puikiame klube. Suprantu, kokie yra šitos komandos tikslai ir esu tikras, kad kartu galime juos pasiekti", - atvykęs į Italiją kalbėjo H. Mkhitaryanas.

30-metis armėnas praėjusį sezoną "Arsenal" gretose sužaidė 39 rungtynes, pelnė 6 įvarčius bei atliko 7 rezultatyvius perdavimus.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Welcome to <a href="https://twitter.com/hashtag/ASRoma?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#ASRoma</a>, <a href="https://twitter.com/HenrikhMkh?ref_src=twsrc%5Etfw">@HenrikhMkh</a>! ????<br><br>More details ➡️ <a href="https://t.co/5AyOWqqAU6">https://t.co/5AyOWqqAU6</a> <a href="https://t.co/werSQyKYTt">pic.twitter.com/werSQyKYTt</a></p>&mdash; AS Roma English (@ASRomaEN) <a href="https://twitter.com/ASRomaEN/status/1168580331177463809?ref_src=twsrc%5Etfw">September 2, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...