Oficialu: Rodri pasirašė kontraktą su "Man City"

Dar trečiadienį buvo paskelbta, kad "Manchester City" išpirko Madrido "Atletico" vidurio saugo Rodri kontraktą, o šiandien ispanas pasirašė ilgalaikę sutartį su "miestiečiais".

23-ejų futbolininkas padėjo parašą ant penkerių metų sutarties. "City" už Rodrigo sumokėjo 70 mln. eurų. ir jis tapo brangiausiu komandos pirkiniu per klubo istoriją.

Ispanas po sutarties pasirašymo neslėpė susižavėjimo ne tik "Man City" rezultatais, bet ir komandos demonstruojamu žaidimu.

"Tai, ką "City" pasiekė per pastaruosius du sezonus, yra neįtikėtina. Labai laukiu galimybės prisijungti prie šio labai talentingo kolektyvo.

Kalbu ne tik apie iškovotus trofėjus, bet ir apie tai, kaip jie buvo iškovoti - nuolatos žaidžiant atakuojantį futbolą.

Toks žaidimo stilius mane žavi lygiai taip pat, kaip ir klubo ambicijos", - po sutarties pasirašymo kalbėjo Rodri.

Ispanas "Man City" gretose vilkės 16 numeriu pažymėtus marškinėlius.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">✍️Done deal! Welcome to the Champions, Rodri ????<br><br>???? <a href="https://twitter.com/hashtag/mancity?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#mancity</a> <a href="https://t.co/CJobsdj7lI">pic.twitter.com/CJobsdj7lI</a></p>&mdash; Manchester City (@ManCity) <a href="https://twitter.com/ManCity/status/1146735896672129024?ref_src=twsrc%5Etfw">July 4, 2019</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...