Oficialu: "Real Betis" iš PSG perpirko G. Lo Celso kontraktą

Puikiai šį sezoną Sevilijos "Real Betis" komandoje įsiliejęs Giovani Lo Celso nebegrįš į Paryžiaus "Saint-Germain" klubą – andalūzai perpirko jo kontraktą.

23-ejų metų saugas praėjusią vasarą buvo pasiskolintas už 3 mln. eurų mokestį. Į sutartį buvo įtraukta galimybė "Real Betis" klubui išpirkti žaidėjo kontraktą, kuo ispanai ir nusprendė pasinaudoti.

"Real Betis" į jį visas teises įgijo už 22 mln. eurų mokestį. Pats futbolininkas su naujuoju klubu pasirašė sutartį iki 2023 metų, o jo sutartyje nuo šiol bus įrašyta net 100 mln. eurų išpirkos suma.

G. Lo Celso šį sezoną "Real Betis" gretose sužaidė 41 rungtynes, įmušė 15 įvarčių ir atliko keturis rezultatyvius perdavimus.

Jo paslaugomis jau yra susidomėjęs Madrido "Real" klubas, tačiau "Real Betis" argentiniečio nežada paleisti be išpirkos sumos.

G. Lo Celso PSG klubą sustiprino 2016 metais. Paryžiaus ekipoje jis iš viso sužaidė 54 rungtynes ir pelnė šešis įvarčius.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">OFFICIAL | <a href="https://twitter.com/hashtag/RealBetis?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#RealBetis</a> activate the purchase option on Giovani Lo Celso <br><br><a href="https://t.co/I3plmCLytT">https://t.co/I3plmCLytT</a><a href="https://twitter.com/hashtag/LoCelso2023?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#LoCelso2023</a> <a href="https://t.co/npDBNEyq50">pic.twitter.com/npDBNEyq50</a></p>&mdash; Real Betis Balompié (@RealBetis_en) <a href="https://twitter.com/RealBetis_en/status/1118121946737270784?ref_src=twsrc%5Etfw">April 16, 2019</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...