Oficialu: "Newcastle" pasirašė sutartį su Japonijos rinktinės puolėju

"Newcastle" informavo apie Japonijos rinktinės puolėjo Yoshinori Muto atvykimą į klubą.

Oficialioje svetainėje skelbiama, kad su 26-erių metų snaiperiu pasirašyta ketverių metų sutartis. Japonas į Angliją atvyksta iš "Mainz", kur praleido paskutinius trejus metus.

"Šarkos" visą vasarą žvalgėsi į puolėjo poziciją ir nusprendė apsistoti ties Y. Muto, kuris, kaip spėjama, kainavo apie 10 mln. eurų.

Y. Muto į Europą būtent ir atvyko, kai gavo pasiūlymą iš "Mainz". Tokijuje iki tol žaidęs japonas "Bundesliga" pirmenybėse per tris sezonus spėjo sužaisti 66 rungtynes pelnyti 20 įvarčių.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">We are delighted to announce that Japan international Yoshinori Muto has completed a move to Newcastle United after he was granted a work permit at a hearing today. <a href="https://twitter.com/hashtag/NUFC?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#NUFC</a> <a href="https://t.co/eB7qAoxtsa">pic.twitter.com/eB7qAoxtsa</a></p>&mdash; Newcastle United FC (@NUFC) <a href="https://twitter.com/NUFC/status/1025007060243636230?ref_src=twsrc%5Etfw">August 2, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>