Oficialu: "Newcastle" iš trenerių pareigų atleido S. McClareną

"Newcastle United" penktadienį po pietų oficialiai pranešė, kad iš vyriausiojo trenerio pareigų yra atleidžiamas 54-erių metų futbolo specialistas Steve'as McClarenas.

Buvęs Anglijos rinktinės strategas "Newcastle" vairą perėmė 2015 metų vasarą. Vis dėlto anglui išbūti "šarkų" treneriu nepavyko nei sezoną. Stratego vadovaujama komanda šiame Anglijos "Premier" lygos sezone užima priešpaskutinę vietą, o per pastarąsias šešias rungtynes iškovojo vos vieną pergalę.

Jau vakar žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad S. McClarenas skaičiuoja paskutines valandas "Newcastle" klube. Neabejojama, kad "šarkos" netrukus turėtų pranešti apie Rafaelio Benitezo atvykimą.

"Po šeštadienį patirto pralaimėjimo prieš "Bournemouth" klubas ilgai svarstė apie savo poziciją ir šiandien priėjo prieš išvados, kad Steve'as McClarenas yra atleidžiamas iš trenerio pareigų", - rašoma oficialioje "Newcastle" klubo svetainėje.

Manoma, kad R. Benitezas "Newcastle" treneriu bus paskirtas per artimiausias keletą dienų. Yra didelė tikimybė, kad strategas debiutuos jau pirmadienį, kada "šarkų" lauks išvykos rungtynes su lyderiu "Leicester City".

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...