Oficialu: "Newcastle" ir "West Brom" apsikeitė puolėjais

"Newcastle" ir "West Brom" susitarė dėl žaidėjų mainų - Salomonas Rondonas grįžta į "Premier" lygą, o Dwightas Gayle kitą sezoną praleis "Championship" pirmenybėse.

Klubai susitarė dėl vienerių metų nuomos sutarties - po sezono žaidėjai grįš į savo klubus, nebent bus priimti sprendimai sezono metu.

S. Rondonas praėjusį sezoną "West Brom" gretose per 39 rungtynes įmušė 10 įvarčių. Venesualietis "Premier" lygoje išviso praleido tris sezonus ir "Championship" duonos gali taip ir neragauti.

D. Gayle gana sėkmingai pradėjo 2017-18 metų sezoną su "šarkomis", tačiau vėliau jo sportinė forma krito ir "Newcastle" šį sezoną nusprendė nebepasitikėti puolėju.

"Newcastle" savo sezoną Anglijoje pradės šį šeštadienį rungtynėmis su "Tottenham".<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="und" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/RonDONE?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#RonDONE</a> <a href="https://t.co/UzlRuExyAt">pic.twitter.com/UzlRuExyAt</a></p>&mdash; Newcastle United FC (@NUFC) <a href="https://twitter.com/NUFC/status/1026513091369021440?ref_src=twsrc%5Etfw">August 6, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script> <blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Here he is!<br><br>Welcome to the Albion, <a href="https://twitter.com/dwightgayle?ref_src=twsrc%5Etfw">@dwightgayle</a>...<br><br><a href="https://twitter.com/hashtag/WBA?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#WBA</a> <a href="https://t.co/uVxPvysKq1">pic.twitter.com/uVxPvysKq1</a></p>&mdash; West Bromwich Albion (@WBA) <a href="https://twitter.com/WBA/status/1026513054731841537?ref_src=twsrc%5Etfw">August 6, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...