Oficialu: Nani rungtyniaus Ispanijoje

"Valencia" oficialioje svetainėje pranešė, kad už 8,5 milijonų eurų iš Stambulo "Fenerbahce" klubo įsigijo Portugalijos rinktinės krašto puolėją Nani.

Šiuo metu 29-erių metų futbolininkas kartu su nacionaline komanda ruošiasi Europos čempionato pusfinalio mačui su Velsu. Vis dėlto portugalo atstovai jau sutvarkė visus reikalus ir Nani tapo pilnateisiu "Valencia" žaidėju.

Buvęs "Manchester United" žaidėjas su "šikšnosparniais" sukirto rankomis dėl trejų metų kontrakto. "Valencia" pasinaudojo Nani kontrakte įrašyta išpirkos suma ir futbolininkas po Europos čempionato sustiprins jų gretas.

"Man Utd" praėjusią vasarą Nani pardavė "Fenerbahce" klubui, tačiau portugalas nusprendė nebetęsti karjeros Turkijoje. 2014-15 metų sezone puolėjas taip pat neatstovavo "raudoniesiems velniams", o buvo išnuomotas Lisabonos "Sporting".

Keturis kart "Premier" lygos ir UEFA Čempionų lygos nugalėtojas praėjusį sezoną pelnė 12 įvarčių ir atliko 8 rezultatyvius perdavimus. <blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="und" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/WelcomeNani?src=hash">#WelcomeNani</a> <a href="https://t.co/68rgQy9mH2">pic.twitter.com/68rgQy9mH2</a></p>&mdash; Valencia CF English (@valenciacf_en) <a href="https://twitter.com/valenciacf_en/status/750325407535235072">July 5, 2016</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...