Oficialu: "Milan" sustiprino saugo pozicijoje rungtyniaujantis bosnis

"Milan" oficialiai informavo, kad prie komandos prisijungė 25-erių metų Bosnijos ir Hercegovinos rinktinės saugas Rade Kruničius.

Pastaruosius ketverius metus "Empoli" klubo garbę gynęs saugas su "rossoneri" sudarė penkerių metų kontraktą. Už bosnį madų sostinės komandos teko sumokėti 8 mln. eurų. Prie sumos dar gali prisidėti galimi bonusai.

R. Kruničius jau praėjusią savaitę buvo atlikęs medicininį patikrinimą "Milan" bazėje, tačiau oficialiai sandoris buvo užbaigtas tik pirmadienio vakarą.

Bosnis per ketverius metus "Empoli" ekipoje sužaidė 119 rungtynių ir pasiekė 13 įvarčių.

Prieš atvykdamas į Italiją jis žaidė įvairiose Serbijos bei Bosnijos ir Hercegovinos komandose.<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="pl" dir="ltr">Official statement: Rade Krunić  <a href="https://t.co/3RqLkj623i">https://t.co/3RqLkj623i</a><br><br>Comunicato Ufficiale: Rade Krunić  <a href="https://t.co/unb2LpIvVK">https://t.co/unb2LpIvVK</a> <a href="https://t.co/RbH7Bsj6nE">pic.twitter.com/RbH7Bsj6nE</a></p>&mdash; AC Milan (@acmilan) <a href="https://twitter.com/acmilan/status/1148296152955183104?ref_src=twsrc%5Etfw">July 8, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...