Oficialu: M. Kovačičius iki sezono pabaigos skolinamas "Chelsea" ekipai

Madrido "Real" oficialioje svetainėje patvirtino, kad 24-erių metų Kroatijos rinktinės saugas savo paties pageidavimu kitą sezoną nuomos sutartimi rungtyniaus Londono "Chelsea" klube.

Saugo pozicijoje rungtyniaujantis M. Kovačičius šią vasarą reikalavo Madrido komandos, kad jam būtų leista išvykti. Dėl nedidelio žaidybinio laiko kroatas norėjo būti parduotas, tačiau Madrido "Real" rado išeitį ir sugebėjo su futbolininku atsisveikinti tik sezonui.

Kaip rašoma oficialiose pranešimuose, jokio punkto sutartyje dėl galimybės išpirkti M. Kovačičiaus kontraktą "Chelsea" neturi, todėl žaidėjas po sezono automatiškai turėtų sugrįžti į Ispanijos sostinę.

M. Kovačičius "baltųjų" žaidėju tapo dar 2015 metais. Iš viso saugas per tris sezonus sužaidė 109 rungtynes ir įmušė tris įvarčius.

"Chelsea" komandai tai bus antrasis naujokas saugo pozicijoje - šią vasarą į komandą taip pat atvyko Jorginho.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Official announcement: Mateo Kovacic. <br><br> <a href="https://t.co/82dknXq86N">https://t.co/82dknXq86N</a><a href="https://twitter.com/hashtag/RealMadrid?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#RealMadrid</a> <a href="https://t.co/wgmtqvI4H5">pic.twitter.com/wgmtqvI4H5</a></p>&mdash; Real Madrid C.F. ???????????????? (@realmadriden) <a href="https://twitter.com/realmadriden/status/1027274180952301568?ref_src=twsrc%5Etfw">August 8, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>