Oficialu: J. Felixas už rekordinę sumą keliasi į "Atletico"

Madrido "Atletico" klubui trečiadienis buvo kaip niekad karštas – "rojiblancos" galiausiai patvirtino ir apie 19-mečio Joao Felixo įsigijimą.

Lisabonos "Benfica" oficialiame pranešime dar anksčiau buvo pranešusi, kad iš Madrido "Atletico" komandos sulaukė 126 mln. eurų pasiūlymo už jų auklėtinį Joao Felixą.

Praėjus kiek daugiau nei savatei, sandoris buvo užbaigtas oficialiai. "Atletico" informuoja, kad su daug žadančiu portugalu pasirašyta septynerių metų sutartis.

126 mln. eurų yra absoliutus "Atletico" transferų rekordas. Pats 19-metis J. Felixas taps ketvirtu brangiausiu visų laikų futbolininku.

Įdomu tai, kad "Atletico" pasiūlė 6 mln. eurų daugiau nei prašė jo sutartyje nurodyta išpirkos suma – 120 mln. eurų. Teigiama, kad tokį variantą "rojiblancos" pasirinko norėdami paskirstyti pinigus dalimis, o ne iškart sumokėdami visą išpirkos sumą. Dar papildoma 12 mln. eurų suma nubyrės į agento Jorge Mendeso kišenę. 

Kylanti Portugalijos futbolo žvaigždė praėjusį sezoną pagrindinėje komandoje sužaidė 43 rungtynes, pelnė 20 įvarčių ir atliko 11 rezultatyvių perdavimų.

J. Felixas yra perkamas su tikslu pakeisti Antoine'ą Griezmanną, kuris netrukus turėtų oficialiai prisijungti prie "Barcelona" klubo. Už jį "Atletico" sulauks 120 mln. eurų.<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/PuroTalento?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#PuroTalento</a> <a href="https://t.co/ehvuo8YBNI">pic.twitter.com/ehvuo8YBNI</a></p>&mdash; Atlético de Madrid (@Atleti) <a href="https://twitter.com/Atleti/status/1146478777024897025?ref_src=twsrc%5Etfw">July 3, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...