Oficialu: garsių klubų akiratyje buvęs J. Seri sukirto rankomis su "Fulham"

Į "Premier" lygą grįžtantis Londono "Fulham" sudrebino žaidėjų perėjimų langą netikėtomis naujienomis - jie pasirašė sutartį su "Nice" komandos atstovu Jeanu Seri.

26-erių metų saugas dar ne taip seniai buvo siejamas su "Barcelona" komanda, o dar šią vasarą juo dėmesį rodė tiek "Chelsea", tiek "Arsenal".

Visgi, futbolininkas nusprendė karjeros aukštumų siekti kur kas kuklesnėje komandoje - "Fulham" su juo sudarė ketverių metų kontraktą.

J. Seri "Nice" gretose rungtyniavo nuo 2015 metų. Savo kūrybiškumu aikštėje išsiskyręs saugas šioje komandoje iš viso sužaidė 121 rungtynes ir pelnė 11 įvarčių.

Tiksliai nežinoma, tačiau manoma, kad už afrikietį Londono ekipa paklojo 30 mln. eurų.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/SERIous?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#SERIous</a> business. <a href="https://t.co/AatwjqMqaq">pic.twitter.com/AatwjqMqaq</a></p>&mdash; Fulham Football Club (@FulhamFC) <a href="https://twitter.com/FulhamFC/status/1017356374995501056?ref_src=twsrc%5Etfw">July 12, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>