Oficialu: D.Lovrenas - "Liverpool" narys

"Liverpool" klubas ir toliau vilioja žaidėjus iš "Southampton" klubo. "Raudonųjų" gretas sekmadienį vakare papildė gynėjas Dejanas Lovrenas.

Prie puolėjo Rickie Lamberto ir Adamo Lallanos prisijungė 25-erių metų kroatas, už kurį Brendanas Rodgersas sumokėjo 20 mln. svarų sterlingų.

Futbolininkas tapo pačiu brangiausiu gynėju "Liverpool" istorijoje ir pagal kainą pralenkė Mamadou Sakho, už kurį Mersisaido klubas sumokėjo 18 mln. svarų sterlingų. Veikiausiai su juo poroje didžiąją sezono dalį ir rungtyniaus kroatas.

"Tai svajonės išsipildymas. Aš esu laimingas ir didžiuojuosi, galėdamas čia būti bei laukiu sezono starto. Žinau, kad ekipa turi milijonus gerbėjų. Tai daugiau nei klubas.

"Po rungtynių "Anfield" stadione praėjusį sezoną pasakiau sau: "Galbūt vieną dieną galėsiu čia žaisti". Fanai matys nuo pirmųjų minučių, kad esu žaidėjas, pasiruošęs atiduoti 100% jėgų aikštėje", - po sutarties pasirašymo kalbėjo kroatas.

D.Lovrenas karjerą pradėjo Zagrebo "Dinamo" klube, 2010 m. persikėlė į "Lyon" ekipą, o praėjusią vasar už 10 mln. perėjo į "Southampton" komandą.

Praėjusį sezoną kroatas centro gynėjų poroje rungtyniavo kartu su Jose Fonte. Šis tandemas buvo vienas patikimiausių visoje "Premier" lygoje.

Tai penktasis "Liverpool" klubo naujokas šią vasarą. Be "Southampton" trio prie komandos prisijungė Emre Canas bei Lazaras Markovičius.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...