Oficialu: "Chelsea" įsigijo ir atgal BVB ekipai paskolino C. Pulisicą

Dortmundo "Borussia" kiek netikėtai pranešė, kad jau šį sausį užbaigė derybas su Londono "Chelsea" dėl talentingo amerikiečio Christiano Pulisico pardavimo.

20-metis krašto puolėjas į "Chelsea" atvyks kitą vasarą, nes abu klubai susitarė, kad futbolininkas šį sezoną užbaigs ten, kur ir jį pradėjo – "Borussia" komandoje.

"Chelsea" už amerikietį paklojo 64 mln. eurų. Pats futbolininkas parašą ant ilgalaikės sutarties su "mėlynaisiais" padės iškart atvykęs į klubą.

C. Pulisicas Dortmundo komandos akademiją papildė 2015 metais. Jis jau netrukus debiutavo pagrindinėje komandoje ir ten žaidė iki pat šiol.

Iš viso BVB ekipoje amerikietis jau sužaidė 114 rungtynių ir per jas įmušė 15 įvarčių.

Futbolininkas su "Borussia" turėjo kontraktą iki 2020 metų, todėl Vokietijos klubui pavyko iš jo uždirbti solidžią sumą.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="de" dir="ltr"> <a href="https://twitter.com/cpulisic_10?ref_src=twsrc%5Etfw">@cpulisic_10</a> wechselt im Sommer zum <a href="https://twitter.com/ChelseaFC?ref_src=twsrc%5Etfw">@ChelseaFC</a>! <br><br>Der BVB hat sich mit dem FC Chelsea auf einen Transfer von Christian <a href="https://twitter.com/hashtag/Pulisic?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Pulisic</a> mit sofortiger Wirkung geeinigt, Chelsea wiederum leiht den 20-Jährigen bis zum Saisonende an den BVB aus.<br><br>Alle Infos  <a href="https://t.co/HmGsGzfp7D">https://t.co/HmGsGzfp7D</a> <a href="https://t.co/I6dM1NtiuA">pic.twitter.com/I6dM1NtiuA</a></p>&mdash; Borussia Dortmund (@BVB) <a href="https://twitter.com/BVB/status/1080390760577617921?ref_src=twsrc%5Etfw">January 2, 2019</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...