Oficialu: "Bayern" pardavė R. Sanchesą "Lille" klubui

Renato Sancheso karjeros etapas Miuncheno "Bayern" klube yra baigtas – 22-ejų metų saugas sukirto rankomis su "Lille".

Apie 40 mln. eurų į portugalą investavusi "Bayern" komanda prancūzams jį pardavė už 25 mln. eurų. Pats futbolininkas sėkmingai atliko medicininį patikrinimą ir padėjo parašą penkerių metų sutarties.

R. Sanchesas prie "Bayern" prisijungė 2016 metais, tačiau po daug žadančio sezono "Benfica" komandoje ir nuostabaus pasirodymo Europos čempionate, žaidimo kreivė ėmė leistis žemyn.

Iš viso su bavarų marškinėliais portugalas aikštėje pasirodė 53 kartus ir pasiekė du įvarčius.

Teigiama, kad "Bayern" į jo vietą pasikvies Barselonos "Espanyol" atraminį saugą Marco Rocą, kuris jau yra davęs žodinį sutikimą.<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">LOSC are thrilled to announce the signing of Portugal international midfielder Renato Sanches from Bayern Munich on a five-year deal ! <a href="https://t.co/QQOVoz19Rl">pic.twitter.com/QQOVoz19Rl</a></p>&mdash; LOSC Lille EN (@LOSC_EN) <a href="https://twitter.com/LOSC_EN/status/1164981882318180352?ref_src=twsrc%5Etfw">August 23, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>