Oficialu: "Barcelona" paskelbė apie A. Griezmanno įsigijimą

Penktadienį baigėsi Antoine'o Griezmanno perėjimo istorija - "Barcelona" oficialiai paskelbė apie futbolininko įsigijimą.

Katalonų ekipa sumokėjo 120 mln. eurų išpirką Madrido "Atletico" klubui, o pats 28-erių puolėjas su "Barca" pasirašys penkerių metų kontraktą.

"Barcelona" iškart apsisaugojo ir nuo galimų A. Griezmanno pirkėjų ateityje - puolėjo išpirkos suma sieks net 800 mln. eurų.

Prancūzas su Katalonijos ekipa buvo siejamas dar praėjusią vasarą, tačiau tuomet buvo sukurtas dokumentinis filmas, kuriame futbolininkas paskelbė apie sprendimą likti "Atletico" gretose.

A. Griezmannas Madrido ekipoje rungtyniavo nuo 2014 metų ir iš viso sužaidė 257 rungtynes, per kurias pelnė 133 įvarčius.<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">You were waiting for this. <a href="https://t.co/vVR0Prmy0b">pic.twitter.com/vVR0Prmy0b</a></p>&mdash; FC Barcelona (@FCBarcelona) <a href="https://twitter.com/FCBarcelona/status/1149667415564922880?ref_src=twsrc%5Etfw">July 12, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...