Oficialu: A. Herrera sukirto rankomis su PSG

Laisvuoju agentu šią vasarą tapęs Anderis Herrera oficialiai sukirto rankomis su Paryžiaus "Saint-Germain" klubu.

Pastaruosius penkerius metus "Manchester United" ekipos marškinėlius vilkėjęs ispanas po sezono baigė bendradarbiavimą su Anglijos klubu ir iš anksto pasiekė žodinį susitarimą su PSG.

Oficialiai sandoris buvo patvirtintas tik šiandien. Pranešime nurodoma, kad 29-erių metų futbolininkas padėjo parašą ant penkerių metų sutarties.

Pats A. Herrera savo pirmajame interviu teigė: "Paryžius yra gražiausias miestas pasaulyje. Galiu pažadėti tris dalykus, kuriuos pamatys PSG sirgaliai – mano darbą, profesionalumą ir atsidavimą."

A. Herrera "Man Utd" klube iš viso sužaidė 189 rungtynes ir pasiekė 20 įvarčių.

Prieš atvykdamas į "raudonųjų velnių" gretas jis gynė "Real Zaragoza" ir Bilbao "Athletic" klubų spalvas.<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr"> <a href="https://twitter.com/hashtag/WelcomeAnder?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#WelcomeAnder</a> <br><br>Paris Saint-Germain is thrilled to announce the arrival of <a href="https://twitter.com/AnderHerrera?ref_src=twsrc%5Etfw">@AnderHerrera</a> <br><br>The Spanish midfielder has signed a 5⃣-year deal with the club that runs through June 30 !<br><br>More information <a href="https://t.co/yVlcV84G9N">https://t.co/yVlcV84G9N</a><br><br> <a href="https://twitter.com/hashtag/ICICESTPARIS?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#ICICESTPARIS</a> <a href="https://t.co/tCfN9CXa4y">pic.twitter.com/tCfN9CXa4y</a></p>&mdash; Paris Saint-Germain (@PSG_English) <a href="https://twitter.com/PSG_English/status/1146823960446799873?ref_src=twsrc%5Etfw">July 4, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>