Oficialiai sutartį su "Man Utd" sudaręs B. Fernandesas: "Neįtikėtinas jausmas būti čia"

Bruno Fernandesas oficialiai prisijungė prie "Manchester United" komandos.

"Sporting" jau vakar patvirtino, kad "Man Utd" už žaidėją paklos 55 mln. eurų. Bendra transfero suma gali išaugti iki 80 mln. eurų – dar 25 mln. eurų galimai bus išmokėti kaip bonusai.

Šį vakarą portugalas atvyko į "Man Utd" būstinę ir oficialiai padėjo parašą 5,5 metų sutarties. Į kontraktą įtrauka galimybė pratęsti bendradarbiavimą dar vieneriems metams.

Pats žaidėjas savo pirmajame interviu neslėpė džiaugsmo ir pasididžiavimo galėdamas užsivilkti "Man Utd" marškinėlius.

"Mano meilė Mančesterio komandai prasidėjo nuo tada, kai pradėjau stebėti Cristiano Ronaldo. Tuomet ir tapau dideliu šio klubo sirgaliumi", – prisiminimais dalijosi B. Fernandesas.

"Atvykti į "Man Utd" klubą yra kažkas neįtikėtino. Dėl šio momento dirbau visą savo gyvenimą. Sirgaliams galiu pažadėti tiek, kad visada atiduosiu visą save siekiant dar didesnės sėkmės ir trofėjų.

Didelis ačiū Ole (Solskjaerui – red.) ir "Man Utd" klubui, kad parodė tokį pasitikėjimą manimi. Negaliu sulaukti, kada galėsiu pasirodyti aikštėje", – teigė futbolininkas.

Lisabonos "Sporting" ekipoje per 137 rungtynes 67 įvarčius pasiekęs B. Fernandesas "Man Utd" gretose gali debiutuoti jau šeštadienį dvikovoje su "Wolves".

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...