O. S. Solskjaeras: "Skaudino rezultatai, o ne kritika"

Ole Gunnaras Solskjaeras prisipažino, kad ligšioliniai "United" rezultatai "Premier" lygoje įj skaudino, tačiau kritikų pastabos ir piktos žmonių replikos "nebuvo vertos dėmesio".

"Buvo gera savaitė", - po pergalės svečiuose rezultatu 3:1 prieš "Norwich" komandą atsikvėpė "Man United" strategas.

Praėjusį sekmadienį "Man United" namie lygiosiomis 1:1 sužaidė su "Premier" lygos lyderiais "Liverpool". Ketvirtadienį Europos lygos mače svečiuose 1:0 nugalėjo Belgrado "Partizan", o vakar triumfavo Noridže.

"Viskas prasidėjo neblogu pasirodymu prieš "Liverpool". Po to du kartus laimėjome išvykose ir tai suteiks žaidėjams pasitikėjimo savimi bei pagreitį", - sakė O. G. Solskjaeras.

"Raudonųjų velnių" persvara galėjo būti gerokai didesnė. Tačiau jie neišnaudojo kelių gerų progų, o "Norwich" vartininkas Timas Krullas sugebėjo atremti net du 11 m baudinius.

Žurnalistų paklaustas, ar jo neskaudino kritika, O. G. Solskjaeras atsakė taip: "Mane skaudino rezultatai o ne kritika. Nežinau, kas buvo apie mane pasakyta. Man tai nerūpi - juk kiekvienas turi savo nuomonę ir man nėra reikalo tai komentuoti. Tikrai nesijaučiu įžeistas dėl to, kad kažkas kažką apie mane negero pasakė."

Ši pergalė "Man United" pakėlė į 7 vietą, tačiau po 13 taškų turi ir "Sheffield United", "Bournemouth" ir "West Ham United". Kitas rungtynes Mančesterio klubas žais taip pat išvykoje su "Bournemouth".

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...