O. Giroud: buvo gaila palikti "Arsenal", bet tai logiškas sprendimas

Londono „Arsenal“ ekipa žiemos perėjimų lango metu pardavė savo puolėją Olivierį Giroud, kuris persikėlė į Londono „Chelsea“.

31-erių futbolininkas „kanonierių“ gretose praleido penkerius metus, tada kaip jis teigė, sprendimas tikrai nebuvo lengvas. Tačiau prie to daug prisidėjo naujojo puolėjo Pierre‘o-Emericko Aubameynago atvykimas bei noras vasarą žaisti pasaulio čempionate.

„Faktas yra tas, kad treneris norėjo naujo puolėjo, o po Aubameyango atvykimo, komandoje buvo trys top puolėjai. Štai kodėl ir nusprendžiau išvykti.

Pasukti kitais karjeros keliais buvo logiškas sprendimas. Žinoma, buvo gaila, vis dėlto praleidau čia penkerius nuostabius metus. Galėjau pasilikti, bet man reikėjo priežasties likti. Pats norėjau likti „Premier“ lygoje ir „Chelsea“ buvo pikus variantas“, - teigė snaiperis.

Futbolininkas taip pat prieš priimant sprendimą pasitarė su Prancūzijos treneriu Didier Deschampsu.

„Aš kalbėjausi su Deschampsu. Jis man nesakė keltis į „Chelsea“, bet pasakė, kad pakeisčiau komandą.

Mano sprendimas buvo ganėtinai aiškus, kai žinojau, kad Antonio Conte norėjo dirbti su manimi. Morata ir aš būsime du pagrindiniai puolėjai. Tarp mūsų bus labai gera konkurencija“, - kalbėjo O. Giroud.