O. G. Solskjaeras žada suteikti daugiau šansų jauniesiems "Man Utd" futbolininkams

"Manchester United" ketvirtadienį pergalingai startavo UEFA Europos lygos turnyre - "raudonieji velniai" namuose tik minimaliu rezultatu 1:0 palaužė "Astaną".

Šeimininkai aikštėje dominavo nuo pat susitikimo pradžios, tačiau vienintelis mačo įvartis krito tik 73-ąją minutę, kuomet pasižymėjo 17-metis Masonas Greenwoodas.

Ole Gunnaras Solskjaeras šansą suteikė ir kitiems jauniesiems futbolininkams, o po rungtynių teigė, kad tokių šansų jie sulauks ir ateityje.

"Patys apsunkinome savo situaciją. Tokiose rungtynėse galima užsitikrinti pergalę per pirmąsias 20 minučių, jei išnaudoji vieną ar dvi susikurtas progas.

Akivaizdu, kad kai kuriems mūsų žaidėjams reikėjo žaidimo laiko. Džiugu, kad pavyko iškovoti tris taškus. Šiuo atžvilgiu mūsų startas turnyre yra puikus.

Manau, kad šiandien buvo puiki proga pasireikšti jauniesiems mūsų futbolininkams. Nebūtume jų leidę į aikštę, jei jie nebūtų pasiruošę.

Tinkamą žaidimo ritmą galima pagauti tik tuomet, kai žaidi kiekvieną savaitę. Kai kurie žaidėjai nežais sekmadienį prieš "West Ham United", tačiau gaus šansą kitos savaitės viduryje rungtynėse su "Rochdale" ekipa", - bendraudamas su "BT Sport" kalbėjo O. G. Solskjaeras.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...