O. G. Solskjaeras užstojo fanų kritikos sulaukusius "Man Utd" vadovus

"Manchester United" šeštadienį "Premier" lygoje iškovojo itin svarbią pergalę, kuomet namuose net 4:0 sutriuškino "Norwich" futbolininkus.

Vis tik "raudonųjų velnių" fanai stadione ne tik palaikė savo komandą, tačiau ir aiškiai išreiškė savo poziciją apie klubo savininkus bei vadovus, kuomet buvo skanduojamos prieš juos nukreiptos skanduotės.

Po mačo "Man Utd" strategas Ole Gunnaras Solskjaeras pripažino, kad skanduotes girdėjo, tačiau teigė, kad klubas ir fanai privalo išlikti vieningi.

"Nesu tikras, ar žaidėjai galėjo girdėti tas skanduotes, tačiau aš tikrai jas išgirdau. Vis tik manau, kad privalome išlikti vieningi, kadangi esame tarsi viena šeima.

Galiu pasakyti tik tiek, kad nuo tos akimirkos, kai perėmiau komandos vairą, jaučiu klubo vadovų palaikymą, todėl norėčiau, kad visi liktume vieningi.

Mes vis dar kovojame visuose turnyruose. Tęsiame pasirodymą "Carabao" ir FA taurėse, "Premier" lygoje realiai pretenduojame į pirmąjį ketvertą, o taip pat tęsime kovas Europos lygoje.

Fanai privalo patikėti, kad klubo vadovai atlieka daug nematomo darbo už aikštės ribų. Mes einame teisinga linkme", - po pergalės kalbėjo O. G. Solskjaeras.