O. G. Solskjaeras paneigė gandus apie A. Sanchezo išvykimą

Vietos "Manchester United" gretose nerandantis, tačiau milžinišką algą gaunantis Alexis Sanchezas šią vasarą komandos nepaliks.

Pastarąją savaitę užsienio žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad čilietis gali persikelti į vieną iš Italijos ekipų, o jei to nepadarys, "Man Utd" klube bus išsiųstas į rezervinę komandą.

Visus šiuos gandus penktadienį paneigė "raudonųjų velnių" strategas Ole Gunnaras Solskjaeras, kuris teigė, kad iš Čilės rinktinės futbolininkas sunkiai dirba ir nori toliau būti šio klubo dalimi.

"Alexis yra tikras profesionalas. Kiekvieną dieną jis labai sunkiai dirba bei nori toliau būti šio klubo dalimi.

Pasirodė pranešimų, kad jis bus išsiųstas į rezervinę komandą, bet to tikrai nebus. Alexis yra puikus žaidėjas ir tikrai bus mūsų komandos dalimi. Jam vis dar reikia keletos savaičių, kad būtų tinkamai pasiruošęs.

Puolimo grandyje neturime labai daug opcijų, todėl Alexis rungtyniaus galbūt net daugiau, nei jūs tikitės. Tikime, kad jis gali duoti daug naudos šiam klubui", - spaudos konferencijos metu kalbėjo O. G. Solskjaeras.

A. Sanchezas "Man Utd" gretose rungtyniauja nuo 2018 metų sausio ir per šį laiką sužaidė 45 rungtynes, pelnė 5 įvarčius bei atliko 9 rezultatyvius perdavimus.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...