O. G. Solskjaeras: "Mums reikia pastiprinimo"

"Manchester United" trečiadienį namuose gavo skaudų smūgį nuo "Burnley" ekipos, kuri "Old Trafford" stadione pergalę iškovojo pirmą kartą nuo 1962 metų.

Po rungtynių "raudonųjų velnių" strategas Ole Gunnaras Solskjaeras pripažino, kad jo auklėtiniai nežaidė pakankamai gerai, tačiau neturėjo jokių priekaištų dėl futbolininkų atsidavimo.

"Mes nežaidėme pakankamai gerai. Varžovai tiesiog pasinaudojo savo progomis, o mes iššvaistėme savąsias.

Tai buvo nuviliančios rungtynės. Pastaruoju metu mes atrodėme pakankamai gerai tokio tipo mačuose ir dominuodavome prieš varžovus. Šiandien nesugebėjome įmušti pirmojo įvarčio ir tai kirto per mūsų pasitikėjimą savo jėgomis.

Prieš "Burnley" žaisti visada yra sunku. Mano futbolininkai yra nusivylę, tačiau aikštėje jie ir vėl atidavė viską", - po rungtynių kalbėjo O. G. Solskjaeras.

"Man Utd" treneris taip pat atviravo, kad klubui dar sausio mėnesį reikalingas pastiprinimas.

"Aš esu atsakingas tik už tai, kas vyksta aikštėje. Akivaizdu, kad mums reikia pastiprinimo ir mes jo ieškome.

Vasarą leidome kai kuriems žaidėjams išvykti, kadangi norime atsinaujinti, o jie nebuvo mano planuose. Suprantame, kad mums reikia aukšto lygio žaidėjų.

Mes dirbame ta linkme ir ieškome naujų futbolininkų. Tikiuosi, kad kai kurie iš jų čia atvyks iki perėjimų lango pabaigos.

Aš negalių skųstis dėl savo žaidėjų, kadangi aikštėje jie atiduoda viską, bet kai kurie žaidžia tiesiog per daug rungtynių", - pridėjo norvegas.