O. G. Solskjaeras džiaugiasi gerėjančiu J. Lingardo žaidimu

Šį sezoną vos vieną įvartį per 20 rungtynių pelnęs "Manchester United" atakuojantis saugas Jesse Lingardas pastaruoju metu sulaukė daug kritikos tiek iš komandos fanų, tiek iš futbolo ekspertų.

Vis tik 27-ąjį gimtadienį šią savaitę švęsiantis anglas buvo itin svarbia komandos figūra praėjusią savaitę, kuomet "raudonieji velniai" nugalėjo tiek "Tottenham", tiek "Manchester City".

Savo auklėtinio pagerėjusiu žaidimu džiaugiasi ir Ole Gunnaras Solskjaeras, kuris užsiminė apie J. Lingardo problemas už aikštės ribų.

"Visi susiduriame su problemomis tiek aikštėje, tiek už jos ribų. Problemos, su kuriomis tvarkėsi Lingardas, liks tarp mudviejų. Jis yra visiškai atsidavęs šiam klubui, o jo požiūris į darbą - tiesiog puikus.

Galima kritikuoti bet ką, nes kai kurie žmonės galvoja, kad turi tokią privilegiją. Man, kaip treneriui, reikia rūpintis šiais vaikinais tiek kai jiems sekasi, tiek išgyvenant blogesnį laikotarpį.

Man labai patinka dirbti su Lingardu. Su juo susipažinau dar treniruodamas rezervinę komandą. Smagu, kad sugrįžta jo geroji forma", - kalbėjo O. G. Solskjaeras.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...