O. G. Solskjaeras apie P. Pogbą: "Žmonės tikisi, kad jis aikštėje darys absoliučiai viską"

"Manchester United" vidurio saugas Paulis Pogba šią vasarą viešai pareiškė, kad jo karjeroje atėjo metas pokyčiams, tačiau, panašu, jog jų nebus bent jau iki sausio mėnesio ir prancūzas toliau gins "raudonųjų velnių" garbę.

Daug kritikos strėlių iš fanų ir futbolo ekspertų gaunantis pasaulio čempionas dar daugiau priekaištų susilaukė po antrojo "Premier" lygos turo rungtynių su "Wolves", kuriose nerealizavo 11 metrų baudinio, kuris, greičiausiai, būtų lėmęs "Man Utd" pergalę.

Prieš šeštadienio rungtynes su "Crystal Palace" "raudonųjų velnių" treneris Ole Gunnaras Solskjaeras teigė, kad P. Pogba aikštėje visuomet atiduoda visą save, o fanai iš jo kartais tikisi tiesiog per daug.

"Visi matėme, koks Paulis buvo nusivylęs po to, kai neįmušė baudinio. Jis to tikrai nenusipelnė.

Jau ne kartą sakiau, o tą patį kartojo ir Pogba, kai pasirašai kontraktą su "Man Utd", tu tampi šio klubo dalimi ir kiekvienose rungtynėse atiduodi visą save. Tą Paulis ir daro.

Jis iš savęs tikisi labai daug. Mes taip pat labai daug tikimės, tačiau turime suprasti, kad jis negali būti Roy'us Keane'as, Veronas, Scholesas, Giggsas ir Cantona viename asmenyje. Tai labai sunku, bet Pogba yra aukščiausios klasės žaidėjas.

Žinau, jog žmonės tikisi, kad jis aikštėje darys absoliučiai viską. Paulis turi daug puikių ir skirtingų savybių bei yra tikras lyderis grupėje. Tikiuosi, kad fanai jį visuomet palaikys", - spaudos konferencijoje kalbėjo O. G. Solskjaeras.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...