O. G. Solskjaeras apie A. Sanchezą: "Jis gali pelnyti 20 įvarčių per sezoną"

"Manchester United" ekipos vidurio saugas Paulis Pogba visai neseniai viešai pasisakė, jog savo karjeroje nori žengti naują žingsnį, kuris, kaip galima suprasti, būtų jau kitoje komandoje.

Nepaisant to, prancūzas su "raudonaisiais velniais" išvyko į Australiją, kur kartu su komanda ruošiasi naujajam sezonui.

"Man Utd" strategas Ole Gunnaras Solskjaeras, bendraudamas su Anglijos žiniasklaida, atviravo, kad jo santykiai su P. Pogba yra geri bei jis tikisi burti komandą būtent aplink prancūzą.

"Paulis yra fantastiškas žaidėjas, nuostabus žmogus bei visuomet buvo tikras profesionalas. Mano santykiai su juo yra puikūs dar nuo tada, kai treniravau jį rezervinėje komandoje.

Kaip jau ir esu sakęs, jei turi tokį žaidėją savo sudėtyje, tu nori komandą burti būtent aplink jį. Mano požiūris nuo to laiko nepasikeitė, todėl dabar galėčiau pasakyti lygiai tą patį", - kalbėjo O. G. Solskjaeras.

Norvegas taip pat leido suprasti, kad vietos komandoje pusantrų metų nerandantis Alexis Sanchezas kitą sezoną ir toliau liks Mančesteryje.

"Alexis yra pačios aukščiausios klasės žaidėjas. Jei mums pavyks jį tinkamai išnaudoti, jis gali pelnyti 20 įvarčių per sezoną.

Žinome, kad jis pajėgus tai padaryti. Dabar belieka man, Alexiui bei visai komandai surasti būdą, kaip jį geriausiai išnaudoti aikštėje.

Nemėgstu kalbėti apie atskirus žaidėjus, bet Alexis nuolat aptarinėjamas žiniasklaidos nuo tada, kai atvyko į Mančesterį.

"Arsenal" gretose Sanchezas turėjo fantastiškų sezonų ir mes norime, kad jis pradėtų mušti įvarčius "Old Trafford" stadione", - sakė "Man Utd" strategas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...