O. Dembele agentas: "Barcelona" yra patenkinta jo darbu"

Nepaisant visų prieštaringu nuomonių, Ousmane'o Dembele agentas Moussa Sissoko teigia, kad "Barcelona" yra patenkinta futbolininko darbu.

O. Dembele, kainavęs 105 mln. eurų, kol kas savo vertės katalonų gretose dar neįrodė. Prancūzas ne tik, kad nėra startinės sudėties žaidėjas, bet ir dažnai įsivelia į incidentus už aikštės ribų - vėluoja į treniruotes arba išvis neatvyksta neprasinešęs, kaip ir praėjusią savaitę.

Spaudoje buvo kalbama, kad "Barcelona" klubas yra itin nusivylęs futbolininko etika, tačiau jo agentas pasakojo visai kitą istoriją.

"Jam dar 21-eri, o jis jau žaidžia "Barcelona" klube. Jis yra įmušęs šešis įvarčius ir atlikęs du rezultatyvius perdavimus, todėl aš tikrai nesuprantu kritikos jam.

Mes norime, kad jis toliau tobulėtų, jis vis dar yra labai jaunas, todėl tai normalu", - pasakojo tokią pačią, kaip ir "Tottenham" futbolininko pavardę turintis agentas.

Agentas atskleidė, kad asmeniškai kalbėjosi su "Barcelona" klubo atstovu Ericu Abidaliu ir šis tik geriausiais žodžiais atsiliepė apie O. Dembele.

"Kalbėjau su Ericu ir jis sakė, kad yra patenkintas Dembele. Jis man nurodė, kad treniruotėse nėra jokių problemų su juo", - teigė M. Sissoko.

"Nėra jokių abejonių, kad Ousmane'as toliau tęs karjerą "Barcoje". Esu tikras, kad Valverde jo nori", - užbaigė futbolininko atstovas.