Neymaras prakalbo apie savo naująją poziciją

UEFA Čempionų lygos rungtynių išvakarėse Paryžiaus "Saint-Germain" žvaigždė Neymaras kalbėjo, kad jis aikštėje jau seniai nebeatlieka krašto puolėjo vaidmens.

PSG ekipos su Neymaru šį vakarą laukia dvikova prieš Belgrado "Crvena Zvezda". Čempionų lygos startas paryžiečiams nebuvo sėkmingiausias - pralaimėta "Liverpool" ekipai. Šiandien PSG sieks atsitiesti ir nugalėti iš "Napoli" taškus atėmusius serbus.

Paprašytas pakomentuoti savo žaidimą PSG gretose, Neymaras sakė: "Mėgstu žaisti 10-uoju numerio pozicijoje, nes galiu kontroliuoti žaidimą ir daugiau padėti savo komandos draugams.

Aš niekam nesakiau, kad noriu žaisti šioje pozicijoje, tai buvo trenerio noras, su kuriuo aš visiškai sutikau. Esu žaidęs panašioje pozicijoje ir "Santos" bei "Barcelona" laikais.

Kurti progas ir mušti įvarčius man nėra kažkas naujo. PSG komandoje mano užduotys yra kitokios, bet mano norai išlieka tokie patys - mėgstu būti su kamuoliu."

Paklaustas, ar turi kažkokių panašumų su Lioneliu Messi, brazilas apie tai nebuvo nusiteikęs kalbėti: "Nemėgstu palyginimų su Lioneliu."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...