"Nevėžis" pristatė naujus partnerius ir egzotiškus žaidėjus

Jau sausio viduryje pasiruošimą nenumaldomai artėjančiam 2018 m. Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Pirmos lygos sezonui pradėjusi Kėdainių „Nevėžio“ vienuolikė apie save prieš pat sezono startą priminė su trenksmu, rašo „Rinkos aikštė“.

Ambicingai nusiteikusio Kėdainių „Nevėžio“ stovykloje – naujienos ne vien apie naujus partnerius, bet ir solidų vienuolikės papildymą.

Dar gruodį FK „Nevėžis“ išplatino pranešimą į savo gretas susigrąžinęs šalyje pripažintą futbolo strategą Vitalijų Stankevičių.

Savaitgalį „Nevėžio“ futbolo klubas artėjančiam sezonui pasirašė kontraktus su trimis legionieriais – saugu iš Argentinos, 28-erių Rodrigu Anzorena, toje pačioje pozicijoje rungtyniaujančiu 22-jų urugvajiečiu Nikolu Noriega bei Japonijoje gimusiu ir augusiu 25-erių Tohru Kobayashi – „Pato“. Pastarasis gali žaisti saugo ir puolėjo pozicijose.

R. Anzorenai bei T. Kobayashi tai bus debiutinis sezonas Europos futbole.

Pasikeitė ekipos vartininkas – kėdainiečių vartus nuo priešininkų smūgių vietoje Simo Skinderio saugos vilnietis Mindaugas Malinauskas.

„Džiaugiamės galėdami pasidalinti žiniomis apie naujus partnerius, su kuriais užmezgėme bendradarbiavimą – tarptautine šveicarų kompanija „Re Outside“ ir viena didžiausių pasaulyje sporto prekių gamintojų įmone „Nike“. Vyriausiajam mūsų ekipos treneriui talkins asistentas iš Italijos. Tai – didelis žingsnis į priekį, – tikina 56-ąjį sezoną besiruošiančio pradėti FK „Nevėžis“ vadovas S. Skibiniauskas. – Peržiūroje turime ir keletą kitų žaidėjų. Tačiau plačiau apie juos, klubo tikslus ir ambicijas pakalbėsime prieš pat naujojo sezono pradžią.“

Justina Šveikytė, rinkosaikste.lt