Nesėkmių seriją nutraukusi "AC Milan" ekipa dramatiškoje dvikovoje įveikė "Genoa"

Šeštadienį sužaistos trejos "Serie A" septintojo turo rungtynės.

Sunkią pergalę išvykoje iškovojo "AC Milan" ekipa, kuri rezultatu 2:1 palaužė "Genoa" futbolininkus.

Pačioje pirmojo kėlinio pabaigoje, 41-ąją minutę, "Genoa" išsiveržė į priekį, kuomet Lasse Schone puikiai realizavo baudos smūgį, tiesa, šiame epizode neužtikrintai sužaidė ir Milano ekipos vartų sargas Pepe Reina.

Jau per pridėtą pirmojo kėlinio laiką rungtynių teisėjui iš savo kišenės teko traukti raudoną kortelę, kuria buvo nubaustas ant atsarginių žaidėjų suolelio sedėjęs "Genoa" saugas Ricciardo Saponara.

Svečiai rezultatą išlyginti sugebėjo jau antrojo kėlinio pradžioje - 51-ąją minutę iš gana aštraus kampo kamuolį į vartų tinklą pasiuntė Theo Hernandezas.

Tuo šeimininkų bėdos nesibaigė. 57-ąją minutę "Genoa" gynėjas Davide Biraschi baudos aikštelėje sužaidė ranka, o mačo arbitras po VAR peržiūros skyrė 11 metrų baudinį. Maža to, D. Biraschi už šį prasižengimą prieš save išvydo raudoną kortelę.

Prie 11 metrų žymos stojęs Franckas Kessie neklydo ir išvedė "AC Milan" į priekį.

79-ąją minutę komandų žaidėjų santykis aikštėje išsilygino - iš aikštės buvo pašalintas antrą geltoną kortelę prieš save išvydęs Davide Calabria.

"Genoa" jau per teisėjo pridėtą laiką turėjo auksinę progą išplėšti tašką, tačiau L. Schone nesugebėjo realizuoti 11 metrų baudinio, kurį atrėmė P. Reina, kuris jį ir padovanojo varžovams.

Po šio incidento teisėjui teko dar kartą išsitraukti raudoną kortelę, kuri šį kartą buvo parodyta atsarginiam "AC Milan" futbolininkui Samu Castillejo.

Milano ekipai tai buvo vos trečioji pergalė "Serie A" pirmenybėse šį sezoną ir su 9 taškais ji kol kas yra vos 11 vietoje.

Kiti rezultatai:

SPAL 1:0 "Parma"
31' [1:0] A. Petagna
70' G. Strefezza (SPAL) pašalintas iš aikštės

"Verona" 2:0 "Sampdoria"
9' [1:0] M. Kumbulla
81' [2:0] N. Murru (į savo vartus)

Turnyrinė lentelė: