Neįtikėtinai žaidęs M. Salah pasižymėjo "pokeriu" ir atvedė "Liverpool" į triuškinančią pergalę (VIDEO)

Anglijos "Premier" lygoje šeštadienį vakare sužaistos ketverios 31-ojo turo rungtynės.

Pirmoje dvikovoje Liverpulio "Everton" kovėsi su "Stoke City". Pastarieji turėjo pripažinti svečių pranašumą, kurie džiaugėsi pergale rezultatu 2-1.

Į pergalę "irisus" vedė jau trečias rungtynes iš eilės bent po įvartį pelnantis turkas Cenkas Tosunas. 69-ąją minutę puolėjas išvedė svečius į priekį, po aštuonių minučių varžovai rezultatą išlygino, tačiau 84-ąją minutę C. Tosunas smeigė dar vieną įvartį ir rungtynėse baigėsi turko atstovaujamos ekipos pergale.

Kitose rungtynėse ilgą laiką pirmavęs "West Brom" turėjo susitaikyti su dar viena nesėkme, kuri juos dar labaiu priartino prie pasitraukimo iš lygos.

"Bournemouth" atsitiesė po Jay'aus Rodriguezo įvarčio ir susitikimui artėjant į pabaigą pasiekė pergalę rezultatu 2-1.

Itin svarbią pergalę išvykoje prieš "Huddersfield" iškovojo "Crystal Palace". Londono komanda po pergalės bent laikinam į iškritimo zoną pasiuntė "Southampton".

Paskutinėje vakaro dvikovoje "Liverpool" namuose susigrūmė su "Watford". "Anfield" stadionas pamatė tai, ką jau seniai nebuvo regėjęs - Mohamedas Salah pasižymėjo keturiais įvarčiais ir atvedė šeimininkus į triuškinančią pergalę.

Egiptietis savo pirmąjį įvartį po meistriško reido pasiekė 4-ąją minutę, o pranašumą padidino pirmojo kėlinio pabaigoje.

Antrajame kėlinyje žodį tarė ir Roberto Firmino, o likusią vakaro dalį užbaigį M. Salah - 77-ąją minutę krašto puolėjas išmaudė tris varžovų gynėjus ir jau turėjo "hat-tricką", o lyg to būtų negana - 85-ąją minutę į savo sąskaitą įsirašė ir ketvirtąjį įvartį.

M. Salah po šio pasirodymo padėjo tvirtą žingsnį rezultatyviausio "Premier" lygos žaidėjo titulo link - jo sąskaitoje jau 28 įvarčiai. Nuo jo keturiais tiksliais smūgiais atsilieka traumą patyręs Harry Kane'as.

Rezultatai:

"Liverpool" 5 - 0 "Watford"
4' [1 - 0] M. Salah
43' [2 - 0] M. Salah
50' [3 - 0] R. Firmino
77' [4 - 0] M. Salah
85' [5 - 0] M. Salah

<iframe width="500" height="323" src="//rutube.ru/play/embed/11005775" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

"Stoke" 1 - 2 "Everton"
69' [0 - 1] C. Tosun
77' [1 - 1] M. Choupo-Moting
84' [1 - 2] C. Tosun

"Huddersfield" 0 - 2 "Crystal Palace"
23' [0 - 1] J. Tomkins
68' [0 - 2] L. Milivojevič (11 m. baudinys)

 

"Bournemouth" 2 - 1 "West Brom"
49' [0 - 1] J. Rodriguez
77' [1 - 1] J. Ibe
89' [2 - 1] J. Stanislas

 

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...