Naujas Ibros žaisliukas – automobilis už 1,5 mln. eurų

Spalio 3 dieną ekscentriškajam švedui Zlatanui Ibrahimovičiui sukako 38 metai. Ibra visuomet buvo ne tik puikus futbolininkas bei kandus pašnekovas, bet garsėjo ir meile sau. Gimtadienio proga jis nusipirko automobilį, kurio vertė 1,5 mln. eurų.

Z. Ibrahimovičius dažnai apie save kalba trečiuoju asmeniu. Tad už šią įspūdingą sumą įsigijęs naujutėlaitį "Ferrari SP2" modelį, švedas savo instagram paskyroje parašė: "Su gimtadieniu, Zlatanai!"

MLS klube Los Andželo "Galaxy" vis dar rungtyniaujantis Ibra palygino save su kitai stipriausios Šiaurės Amerikos futbolo lygos žaidėjais. "Ibrahimovičius - ta "Ferrari" tarp daugybės "Fiatų", - pareiškė jis.

Naujasis švedo "Ferrari SP2" pasižymi išskirtiniu dizainu, tokių modelių iš viso pagaminta 499. Automobilyje sumontuotas daugiau nei 800 AG variklis, mašina 100 km/h greitį pasiekia per 3 sekundes o didžiausias įmanomas jos greitis - 299 km/h.

Vis tik automobilių srityje Z. Ibrahimovičiui dar yra kur stiebtis. Šių metų kovo mėnesį Cristiano Ronaldo atseikėjo net 16,5 mln. už ateities automobilį "Bugatti La Voiture Noire", tačiau portugalas jį gaus tik 2021 metais, atlikus visus komplektacijos darbus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday to Zlatan

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...