"Napoli" prezidentas: "Koulibaly vertė gali siekti 250 mln. svarų sterlingų"

"Manchester United" šią vasarą sudrebino transferų rinką, kuomet už rekordinę 80 mln. svarų sterlingų sumą iš "Leicester City" įsigijo vidurio gynėją Harry Maguire'ą.

"Raudonieji velniai" domėjosi ir "Napoli" ekipos gynėjo Kalidou Koulibaly paslaugomis, tačiau nepanoro mokėti jo kontrakte numatytos 150 mln. svarų sterlingų išpirkos.

Bendraudamas su ESPN "Napoli" prezidentas Aurelio de Laurentiis tvirtino, kad dabartinėmis rinkos kainomis K. Koulibaly yra vertas 250 mln. svarų sterlingų.

"Koulibaly savo kontrakte turi numatytą 150 mln. svarų sterlingų išpirkos sumą. Bet, pavyzdžiui, Anglijoje už vieną futbolininką buvo sumokėti daugiau nei 80 mln., už kurį mūsų klubas nesutiktų mokėti daugiau nei 30-35 mln.

Turint tai galvoje, manau, jog Koulibaly vertė gali siekti 250 mln. svarų sterlingų, jei tokia suma buvo sumokėta už tą vyruką", teigė A. de Laurentiis.

Italijos klubo prezidentas taip pat tikino, kad dėl išsipūtusių žaidėjų kainų yra kalti Anglijos klubai.

"Už ypač dideles žaidėjų kainas yra atsakingi Anglijos klubai. Jie disponuoja kur kas didesniais pinigais, nei tai gali daryti klubai Prancūzijoje, Ispanijoje, Italijoje ar Vokietijoje.

Jei klubas turi 800 mln., tuomet nėra problemų už žaidėją mokėti 80, 90 ar net 100 mln. Tai nėra gerai ir sukuria nesąžiningą konkurenciją tarp Anglijos ir kitų šalių klubų", - pridėjo "Napoli" prezidentas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...