N. Zaniolo susiejo ateitį su "Roma" klubu

Šią vasarą su Europos grandais sieti pradėtas Nicolo Zaniolo nusprendė įsipareigoti "Roma" klubui.

"Romėnai" oficialiai pranešė, kad su vienu perspektyviausiu Italijos futbolininkų pasirašė naują penkerių metų sutartį. Jis prie komandos prisijungė praėjusią vasarą.

20-metis italas į "Romą" atvyko, kai Milano "Inter" jį įtraukė į sandorį dėl Radja Nainggolano įsigijimo. Šio sandorio nugalėtoju akivaizdžiai tapo Italijos sostinės klubas.

"Sprendimas atvykti į "Romą" 2018 metias buvo lengvas, o dabar jis buvo dar lengvesnis", – po pasirašytos naujos sutarties kalbėjo žaidėjas.

Praėjusį sezoną N. Zaniolo per 36 susitikimus įmušė šešis įvarčius ir atliko du rezultatyvius perdavimus.<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Signed on the dotted line... <br><br>Nicolo Zaniolo has agreed a new five-year contract with <a href="https://twitter.com/hashtag/ASRoma?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#ASRoma</a>! </p>&mdash; AS Roma English (@ASRomaEN) <a href="https://twitter.com/ASRomaEN/status/1161707783957430272?ref_src=twsrc%5Etfw">August 14, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>