N. Monrealis pasirašė naują kontraktą su "Arsenal"

Londono "Arsenal" antradienį po pietų patvirtino, kad Ispanijos rinktinės kairiojo krašto gynėjas Nacho Monrealis pasirašė naują ilgalaikį kontraktą su klubu.

29-erių metų futbolininkas yra vienas svarbiausių "kanonierių" žaidėjų. Senoji sutartis su "Arsenal" turėjo baigtis 2017 vasarą, tačiau Anglijos "Premier" lygos lyderiai nelaukė ir pasiūlė ispanui naują sutartį.

Prie "Arsenal" N. Monrealis prisijungė 2013 metų žiemą, kai paliko "Malaga". Už patyrusį ispaną Londono ekipa tada paklojo 8,3 milijonus svarų sterlingų.

Gynėjas netruko įsilieti į sudėtį ir maždaug per tris sezonus jau spėjo sužaisti 112 rungtynių. Šį sezoną N. Monrealis aikštėje pasirodė jau 26 kartus. <blockquote class="twitter-tweet" lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Congratulations <a href="https://twitter.com/_nachomonreal">@_nachomonreal</a> on signing a new long-term contract at <a href="https://twitter.com/Arsenal">@Arsenal</a>! Full story: <a href="https://t.co/jVnfpTtqkm">https://t.co/jVnfpTtqkm</a> <a href="https://t.co/Erfq13AziY">pic.twitter.com/Erfq13AziY</a></p>&mdash; Arsenal FC (@Arsenal) <a href="https://twitter.com/Arsenal/status/689402866423857152">January 19, 2016</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>