N. Matičius: jei situacija nesikeis aš pasitrauksiu iš rinktinės

„Chelsea“ ekipos saugas Nemanja Matičius rimtai sukritikavo savo nacionalinės komandos narius ir pagrąsino pasitraukti iš rinktinės jei situacija nepasikeis.

Serbija net 1 – 4 nusileido Čekijai penktadienį, patirdama septintą nesėkmę per pastaruosius vienuoliką susitikimų. Nepatekę į trečią iš eilės pagrindinį rinktinių turnyrų etapą, serbai kaip reikiant supykdė Matičių.

„Aš visada stengiuosi būti pozityvus pavyzdys, bet kai kurie žmonės nenori to pamatyti. Kai kurių žaidėjų nusiteikimas yra nepriimtinas, o tai matėsi ne tik aikštėje, bet ir už jos ribų nuo pat akimirkos, kai susirinkome pirmadienį. Aš pasakiau treneriui, jog man nėra jokio tikslo tempti rinktinę į priekį, jei situacija nepasikeis“, - žurnalistams išsiliejo Matičius.

Vienintelės atrankos rungtynės, kuriose saugas galėjo atrasti pozityvumo buvo susitikimas su Albanija, kurį serbai laimėjo 2 – 0.

„Kai mūsų asmeninės reputacijos buvo įžeistos mes sugebėjome viską padaryti teisingai.

Tačiau aš norėčiau sužinoti ar mano komandos draugai lygiai taip pat prastai elgiasi ir jų klubuose, ar jie tiesiog taip nusiteikę atvyksta į rinktinę.“, - pykčio neslėpė „Chelsea“ saugas.

Per savo karjerą Serbijos rinktinėje 27-erių metų Matičius sužaidė 25 rungtynes ir įvarčių nepelnė.