N. Kante atskleidė, ką atvykęs į "Chelsea" pasakė E. Hazardui

Londono "Chelsea" naujokas N'Golo Kante atskleidė, kad tik atvykęs į "mėlynųjų" komandą padėkojo Edenui Hazardui, padėjusiam "Leicester City" ekipai triumuoti Anglijos "Premier" lygoje.

Sezono pabaigoje dėl "Premier" lygos titulo kovojo Londono "Tottenham" prieš "Leicester City". "Spurs" neprarado vilties iki pat paskutiniųjų turų. 36-ajame ture Mauricio Pochettino auklėtiniai susitiko su Londono "Chelsea". Pergalės atveju jie būtų pratęsę kovą dėl titulo, o lygiųjų ar pralaimėjimo atveju čempionų titulą užsitikrintų "Leicester".

"Tottenham" šiame susitikime buvo įgijusi pranašumą rezultatu 2-0, tačiau visą sezoną prastą sportinę formą demonstravęs Edenas Hazardas sužibo būtent šioje dvikovoje ir jo tikslus smūgis nulėmė "lapių" triumfą Anglijos pirmenybėse.

N. Kante papasakojo, kad visi komandos nariai, triumfavę Jamie Vardy namuose, liko itin dėkingi E. Hazardui.

"Tuo metu buvome Jamie Vardy namuose. Kai rezultatas tapo 2-0 "Tottenham" naudai, visi pasakėme, kad turime ruoštis rungtynėms su "Everton". Vis dėlto ta naktis buvo sėkminga", - oficialiai "Chelsea" klubo svetainei pasakojo N. Kante.

Ir galiausiai Prancūzijos rinktinės saugas pridūrė: "Kai čia atvykau Hazardui pasakiau: "Galbūt tu to nežinai, bet visi iš "Leicester City" komandos tau yra dėkingi."