Meilę V. Putinui rodęs futbolininkas nubaustas 300 tūkst. eurų bauda

Maskvos „Lokomitv“ skaudžiai nubaudė savo futbolininką Dmitrijuų Tarasovą, kuris po UEFA Europos lygos mačo viešai demonstravo marškinėlius su Rusijos prezidento Vladimiro Putino atvaizdu. Už tai klubas žaidėjui skyrė 300 tūkst. eurų baudą.

Antradienį „Lokomotiv“ išvykoje žaidė Europos lygos šešioliktfinalio mačą su Stambulo „Fenerbahce“ ekipa. Rusai nusileido šeimininkams 0:2.

Pasibaigus dvikovai, D.Tarasovas nusimetė futbolininko marškinėlius, po kuriais buvo dar vieni, ant kurių puikavosi V.Putino atvaizdas karine uniforma ir užrašas „pats mandagiausias prezidentas“.

„Tai mano prezidentas ir nutariau parodyti, kad jis su manimi bei jį visada palaikau. Ant marškinėlių viskas parašyta, ką aš noriu pasakyti“, – savo poelgį aiškino „Lokomotiv“ žaidėjas.

300 tūkst. eurų bauda gali būti dar ne viskas. Savo nuobaudą skirs ir UEFA. Jam gresia 10 rungtynių diskvalifikacija. Jeigu jam bus skirta ir dar viena piniginė bauda, „Lokomotiv“ ją išskaičiuos iš žaidėjo atlyginimo.

„Šiuo atveju aiškiai galime matyti drausmės pažeidimą ir provokaciją. Futbolininkas gali būti nubaustas ir labai rimtai nubaustas – diskvalifikacija iki 10 mačų. Taip pat gali kliūti ir „Lokomotiv“ komandai – jai už žaidėjo išsišokimą gali būti skirta piniginė bauda“ – rusų žiniasklaidai dėstė neįvardintas UEFA atstovas.

lrytas.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...