"Marca": J. Mourinho nėra Madrido "Real" akiratyje

Dukart UEFA Čempionų lygos nugalėtojas Jose Mourinho šventines dienas praleis be rūpesčių – jo karjeros etapas "Manchester United" klube užsibaigė antradienį.

Iš "raudonųjų velnių" klubo atleistas ir 24 mln. svarų sterlingų kompensaciją gavęs J. Mourinho į futbolą be kito sezono greičiausiai negrįš, tačiau jo ateitimi spekuliuoja jau dabar.

Vieni abejoja, kad J. Mourinho dar grįš į aukščiausio lygio klubus, tačiau kiti mano, kad kita portugalo karjeros stotelė vėl gali tapti Europos čempionė Madrido "Real" ekipa.

"Marca" teigia, kad J. Mourinho iki pat šiol palaiko gerus santykius su "Real" ekipos sporto direktoriumi Jose Angeliu Sanchezu. Tarp šių vyrų įvyko telefoninis pokalbis ir prieš kelias dienas, tačiau šie santykiai dar nieko negarantuoja.

Tas pats šaltinis pabrėžia, kad Florentino Perezas nėra linkęs dar kartą patikėti komandos vairo J. Mourinho, kai prie Zinedine'o Zidane'o ekipos rūbinėje įsivyravo šeimyninė aplinka.

"Marca" įsitikinimu, J. Mourinho nėra Madrido "Real" ekipos akiratyje ir į jį nebus žvalgomasi net ir tuo atveju, jeigu sezonas nepavyks Santiago Solariui.

Jeigu "Real" ir nuspręs imtis permainų vasarą, jų pagrindinis taikinys bus Mauricio Pochettino, kuris su "Real" kalbėjosi jau ir praėjusią vasarą, tačiau jis prieš pat Z. Zidane'o pasitraukimą pasirašė naują sutartį su "Tottenham".