"Man Utd" taikinyje esantis J. Rodriguezas atsisveikino su "Santiago Bernabeu" stadionu? (VIDEO)

Ispanijos žiniasklaida įsitikinusi, kad Madrido "Real" klubo saugas Jamesas Rodriguezas vakar įvykusiose "La Liga" pirmenybių rungtynėse atsisveikino su "Santiago Bernabeu" stadionu.

25-erių metų futbolininkas vakar prieš "Sevilla" buvo startinėje sudėtyje, tačiau 60-ąją minutę kolumbietis buvo pakeistas vietoj Lucaso Vazquezo. Tai buvo paskutinės "Real" ekipos rungtynės namų aikštėje.

J. Rodriguezas po keitimo itin emocingai atsisveikino su "Real" ekipos sirgaliais. Pats kolumbietis iš žiūrovų taip pat sulaukė didelių ovacijų.

Jokių oficialių naujienų apie tai, kad saugas paliks Madrido ekipą nėra, tačiau niekas neabejoja, kad tai buvo paskutinės J. Rodriguezo rungtynės su "Real" "Santiago Bernabeu" stadione.

Ispanijos pirmenybėse J. Rodriguezas pastaruoju metu nuolatos žaidžia startinėje sudėtyje, tačiau futbolininkas puikiai supranta, kad toli gražu nėra pirmasis Zinedine'o Zidane'o pasirinkimas ir yra apsisprendęs vasarą palikti "baltųjų" gretas.

Užsienio žiniasklaidos teigimu, kita J. Rodriguezo karjeros stotelė bus "Manchester United". Nurodoma, kad kolumbietis jau turi net pasiekęs žodinį susitarimą su Jose Mourinho vadovaujama komanda.

75 mln. eurų 2014 metais "Real" klubui kainavęs J. Rodriguezas šį sezoną sužaidė 32 rungtynes, pelnė 11 įvarčių ir atliko 13 rezultatyvių perdavimų.