"Man Utd" pratęsė sutartį su gynėju M. Rojo

"Manchester United" savo oficialioje svetainėje informavo, kad susiejo ateitį su 27-erių metų Argentinos rinktinės gynėju Marcosu Rojo.

Skelbiama, kad futbolininkas padėjo parašą ant naujos sutarties, kuri galios iki 2021 metų. Joje taip pat yra numatyta galimybė dar metams pratęsti bendradarbiavimą.

M. Rojo šį sezoną daug nerungtyniauja, tačiau vis dar tikimasi, kad jis užims svarbų vaidmenį šioje ekipoje. Argentinietis praėjusį sezoną patyrė sunkią kelio traumą ir reabilitacija užsitęsė iki pat šio sezono vidurio.

Gynėjas į "Man Utd" atvyko 2014 metais. Iš viso "raudonųjų velnių" gretose jis sužaidė 105 rungtynes ir pelnė du įvarčius.

Su "Man Utd" M. Rojo laimėjo keturis titulus, įskaitant ir triumfą UEFA Europos lygoje.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">We are delighted to announce that Marcos Rojo has extended his contract with <a href="https://twitter.com/hashtag/MUFC?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#MUFC</a> until June 2021, with the option to extend for a further year.<br><br>Full statement: <a href="https://t.co/5Vznqbc4pE">https://t.co/5Vznqbc4pE</a> <a href="https://t.co/G0X2BNFFaP">pic.twitter.com/G0X2BNFFaP</a></p>&mdash; Manchester United (@ManUtd) <a href="https://twitter.com/ManUtd/status/974631426980306946?ref_src=twsrc%5Etfw">March 16, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>