"Man Utd" per pridėtą laiką nusileido "Crystal Palace" ekipai

17 valandą Anglijos "Premier" lygoje buvo sužaistos dar ketverios 3-ojo turo rungtynės.

"Old Trafford" stadione "Manchester United" susigrūmė su be pergalių iki šiol žygiavusia Londono "Crystal Palace" komanda. Prieš pat pridėtą laiką rezultatą išlyginę "raudonieji velniai" krito pačioje susitikimo pabaigoje. 

Sezoną skambia pergale pradėję "Man Utd" futbolininkai turėjo susitaikyti su pirmąja nesėkme lygoje, kuri juos nūstumė į penktąją poziciją.

32-ąją minutę "Crystal Palace" į priekį išvedė Jordans Ayew. "Man Utd" išlyginti rezultatą galėjo dar 70-ąją minutę, tačiau Marcusas Rashfordas pasekė Paulio Pogba pavyzdžiu ir taip pat nerealizavo 11 m. baudinio – po jo smūgio kamuolys pataikė į virpstą.

Visgi varžovus rungtynių pabaigoje užspaudusi "Man Utd" vienuolikė 89-ąją minutę sugebėjo atstatyti lygybę. Tai padarė puikų smūgį atlikęs Danielis Jamesas.

Atrodė, kad "Man Utd" dar gali išsigelbėti ir iškovoti visus tris taškus, tačiau per pridėtą laiką šeimininkai nusvilo patys – į greitą ataką pasileidęs Patrickas van Anholtas pro Davido De Gea pečius pasiuntė kamuolį į "Man Utd" ekipos vartus. Pergalę rezultatu 2:1 pasiekė svečiai iš Londono.

Tris taškus į savo kraitį įsirašė dar trys komandos – "West Ham", "Leicester" ir "Southampton". Jos išvykoje nugalėjo "Watford", "Sheffield Utd" ir "Brighton" vienuolikes.

Rezultatai:

"Man Utd" 1 - 2 "Crystal Palace"
32' [0 - 1] J. Ayew
89' [1 - 1] D. James
90+3' [1 - 2] P. van Aanholt
70' M. Rashford ("Man Utd") nerelizavo 11 m. baudinio

"Brighton" 0 - 2 "Southampton"
55' [0 - 1] M. Djenepo
90+1' [0 - 2] N. Redmond
30' F. Andone ("Brighton") pašalintas iš aikštės

"Sheffield Utd" 1 - 2 "Leicester"
38' [0 - 1] J. Vardy
62' [1 - 1] O. McBurnie
70' [1 - 2] H. Barnes

"Watford" 1 - 3 "West Ham"
3' [0 - 1] M. Noble (11 m. baudinys)
17' [1 - 1] A. Gray
64' [1 - 2] S. Haller
73' [1 - 3] S. Haller

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...