"Man Utd" išvykoje nusileido "West Ham" ekipai

Anglijos "Premier" lygoje sekmadienį 16 valandą buvo sužaistos dar dvejos 6-ojo turo rungtynės.

"Manchester United" komandos apsilankymas šalies sostinėje baigėsi liūdnai. Antroje rungtynių pusėje vienintelį sveiką puolėją dėl traumos praradę "raudonieji velniai" rezultatu 0:2 krito prieš "West Ham".

"Man Utd" ekipai tai buvo antroji nesėkmė šiame sezone, kai tuo metu "West Ham" su trimis pergalėmis kyla į ketvirtąją vietą.

Ole Gunnaro Solskjaero auklėtiniams žaidimas nesiklijavo nuo pat rungtynių pradžios. "West Ham" neturėjo persvaros su kamuoliu, tačiau prie vartų pavojingesni buvo jie.

44-ąją minutę itin svarbų "įvartį į rūbinę" įmušė Andrejus Yarmolenko, kuris, įsiveržęs į baudos aikštelę, sulaukė perdavimo iš Felipe Andersono ir smūgiu į patį vartų kampą išvedė šeimininkus į priekį.

Antrajame kėlinyje "Man Utd" atsakymų į šį įvartį nerado, o lyg to būtų negana, aikštę 61-ąją minutę dėl traumos turėjo palikti Marcusas Rashfordas.

84-ąją minutę galutinai svečių iš Mančesterio viltis nužudė Aaronas Cresswellas, pasižymėjęs po fantastiškai išpildyto baudos smūgio.

"Manchester United" turnyrinėje lentelėje šiuo metu turi dvi pergalės, du pralaimėjimus ir dvi lygiąsias.

Kitose rungtynėse fantastiškai išsigelbėjo "Wolves" ekipa. Antrojo kėlinio pradžioje įvartį praleidę "vilkai" net ir žaisdami dešimtyje per pridėtą laiką pasiekė lygiąsias 1:1 prieš "Crystal Palace".

Rezultatai:

"West Ham" 2 - 0 "Man Utd"
44' [1 - 0] A. Yarmolenko
84' [2 - 0] A. Cresswell

"Crystal Palace" 1 - 1 "Wolves"
46' [1 - 0] L. Dendoncker (į savus vartus)
90+5' [1 - 1] D. Jota
73' R. Saiss ("Wolves") pašalintas iš aikštės

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...