"Man Utd" į Norvegiją išvyko be R. Lukaku

Panašu, kad Romelu Lukaku skaičiuoja savo paskutines dienas būdamas "Manchester United" žaidėju.

"Manchester United" ekipos paskelbtame žaidėjų sąraše, vykstančių į Norvegiją, R. Lukaku pavardė nebuvo įrašyta. "Raudonųjų velnių" rytoj laukia draugiškos rungtynės su vietos "Kristiansund" klubu.

R. Lukaku jau kurį laiką siekia užbaigti bendradarbiavimą su "Man Utd". Derybos užsitęsė dėl transfero sumos, kuri iki pat šiol yra netenkinanti Milano "Inter" klubo.

Belgijos žurnalistas Kristofas Terreur pažymi, kad iki galutinio susitarimo lieka ne daug, nors dar yra likusios kelios neišspręstos finansinės detalės.

Su R. Lukaku Mančesteryje liko gynėjas Matteo Darmianas, kuris taip pat yra siejamas su išvykimu.<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="in" dir="ltr">No Romelu Lukaku. <a href="https://twitter.com/hashtag/mufc?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#mufc</a> <a href="https://t.co/xDS5h3GIC4">pic.twitter.com/xDS5h3GIC4</a></p>&mdash; Kristof Terreur  (@HLNinEngeland) <a href="https://twitter.com/HLNinEngeland/status/1155774334344081408?ref_src=twsrc%5Etfw">July 29, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...