"Man Utd" baigė derybas dėl A. Wan-Bissaka įsigijimo

"Manchester United" gerbėjai netrukus sulauks ir antrojo vasaros naujoko – "raudonieji velniai" baigė derybas su "Crystal Palace" klubu.

BBC žurnalistas Davidas Ornsteinas skelbia, kad Londono klubas sutiko Aaroną Wan-Bissaką perleisti "Man Utd" komandai. Už dešiniojo krašto gynėją "United" paklos 50 mln. svarų sterlingų.

Teigiama, kad 21-erių metų futbolininkas artimiausiu metu atvyks į Mančesterį atlikti medicininio patikrinimo, o tada išvyks pratęsti atostogas. Jis šią vasarą su Anglijos U-21 rinktine dalyvavo Europos čempionate.

A. Wan Bissaka susitarė dėl ilgalaikio kontrakto, kurio metu per savaitę jis uždirbs po 80 tūkst. svarų sterlingų. "Crystal Palace" klube jis turėjo mažiausią atlyginimą iš visos sudėties – 10 tūkst. svarų per savaitę.

D. Ornsteinas pabrėžia, kad derybos tiek ilgai vyko dėl "Crystal Palace" klubo noro panaikinti "Man Utd" teisę uždirbti 25 proc. transfero sumos nuo Wilfriedo Zaha pardavimo. "Man Utd" pavyko išsaugoti šią sąlygą, tačiau dėl to nekrito A. Wan-Bissaka transfero suma.

Perspektyvus gynėjas pagrindinėje "Crystal Palace" komandoje debiutavo 2017 metais. Praėjusį sezoną "Premier" lygoje jis sužaidė 35 rungtynes ir atliko tris rezultatyvius perdavimus.

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...