"Man City" patvirtino, kad K. De Bruyne nerungtyniaus tris mėnesius

Į Anglijos "Premier" lygą titulą antrus metus iš eilės nusitaikęs "Manchester City" sulaukė patvirtinimo apie Kevino De Bruyne traumą.

"Miestiečiai" informavo, kad belgas susižeidė savo kelio raiščius ir dėl traumos bus priverstas nerungtyniauti artimiausius tris mėnesius. Gera žinia yra tai, kad saugui neprireiks operacijos, tačiau jo sugrįžimo į aikštę reikės palaukti.

Dar savaitės pradžioje iš "Man City" stovyklos pasigirdo naujienos, kad K. De Bruyne patyrė rimtą traumą treniruotės metu. Buvo prognozuojama, kad jis nežais du mėnesius, tačiau po išsamesnių tyrimų paaiškėjo, kad belgui prireiks dar daugiau laiko.

Praėjusį sezoną K. De Bruyne buvo kertinis žaidėjas "City" gretose - jis per sužaistas 52 rungtynes įmušė 12 įvarčių ir atliko 21 rezultatyvų perdavimą.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">We can confirm <a href="https://twitter.com/DeBruyneKev?ref_src=twsrc%5Etfw">@DeBruyneKev</a> has suffered a lateral collateral ligament (LCL) lesion in his right knee.<br><br>No surgery is required, and the midfielder is expected to be out for around three months.<br><br>Get well soon, KDB! <a href="https://twitter.com/hashtag/mancity?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#mancity</a> <a href="https://t.co/hozcvnF8BX">pic.twitter.com/hozcvnF8BX</a></p>&mdash; Manchester City (@ManCity) <a href="https://twitter.com/ManCity/status/1030405610746118144?ref_src=twsrc%5Etfw">August 17, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...