Malcomas svajoja apie žaidimą "Bayern" ekipoje

Brazilijos futbolo talentas Malcomas atskleidė, kur norėtų tęsti karjerą. 21-erių futbolininkas pripažino, jog svajoja apie žaidimą Miuncheno „Bayern“ gretose.

Futbolininkas šį sezoną vilkėdamas „Bordeaux“ ekipos marškinėlius įmušė 8 įvarčius ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus. Pats futbolininkas tiki, jog persikėlimas į Bavariją gali įvykti ganėtinai greitai.

„Bayern“ yra viena didžiausių komandų pasaulyje ir mano svajonė būtų žaisti ten vieną dieną. Aš esu labai laimingas, kad jie galvoja apie mane. Aš sunkiai dirbsiu, kad patobulėčiau ir kas čia žino, gal perėjimas į Miuncheną įvyks labai greitai.

Manau, kad laikas palikti „Bordeaux“ jau atėjo. Aš čia gerai dirbau ir esu jiems dėkingas. Bet man reikia naujų iššūkių ir tikslų“, - kalbėjo Malcomas.

Jau anksčiau Vokietijos „Sky“ pranešė, kad „Bayern“ planuoja įsigyti futbolininką šią vasarą, vis dėlto bavarų strategas Juppas Heynckesas kalbėjo priešingai.

„Niekada nesu matęs jo žaidžiančio, todėl negaliu pasakyti savo nuomonės apie jį. Nemanau, kad yra kažkoks susidomėjimas. Jis visada yra statomas į parduotuvės vitriną, bet niekas jo nesiekia“, - rėžė J. Heynckesas.