Madrido "Real" stovykloje – dar viena trauma

Madrido "Real" komandą prieš žūtbūtines rugsėjo mėnesio kovas ir toliau pjauna traumos.

Prieš trečiadienį įvyksiančią dvikovą su Paryžiaus "Saint-Germain" Zinedine'as Zidane'as neteko Marcelo. Brazilas nedalyvavo šiandien įvykusioje treniruotėje – jis mače su "Levante" patyrė nugaros traumą.

Gynėjas dėl šio sužalojimo be futbolo privalės praleisti apie 10 dienų.

Marcelo vietą aikštėje per artimiausias dvi rungtynes užims Ferlandas Mendy, kuris prieš pat rinktinių pertrauką debiutavo mače su "Villarreal".

Madrido "Real" komandoje per pastaruosius kelis mėnesius smulkias ar ilgalaikes traumas patyrė jau net 12 žaidėjų. Šiuo metu nerungtyniauja Luka Modričius, Isco, Fede Valverde ir Marco Asensio.

Be šių minėtų žaidėjų rungtynėse su PSG taip pat nežais Sergio Ramosas ir Nacho, kurie yra suspenduoti pirmoms Čempionų lygos rungtynėms.<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="es" dir="ltr">Marcelo medical report.<a href="https://twitter.com/hashtag/RealMadrid?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#RealMadrid</a></p>&mdash; Real Madrid C.F.  (@realmadriden) <a href="https://twitter.com/realmadriden/status/1173583474206416897?ref_src=twsrc%5Etfw">September 16, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...